Reservation

Ζητήστε συμβουλές
και βρείτε τη λύση

Ζητήστε συμβουλές
και βρείτε τη λύση

Πισίνα

ΑΡΧΙΚΗ > Πισίνα
X

Κατασκευή πισίνας με πρωτοποριακό τρόπο που έχει τα εξής πλεονεκτήματα

 

  1. Πισίνα διπλά ενισχυμένου μπετόν. Εκτός από τον προβλεπόμενο από τον νόμο οπλισμό, στο σκυρόδεμα γίνεται προσθήκη ινών πολυπροπυλενίου που δίνει πολύ ισχυρές κατασκευές χωρίς καθόλου ρηγματώσεις. Όπως γνωρίζουμε, οι ρηγματώσεις είναι ο καρκίνος στις πισίνες από μπετόν (διότι σε διάφορες κατασκευές πισίνας από μπετόν δεν ακολουθούνται οι απαραίτητες προδιαγραφές σκυροδέτησης).
  2. Λόγω του ποιοτικού τρόπου κατασκευής έχει 10 χρόνια εγγύηση ακεραιότητας δομής (και στεγανότητας λόγω χρήσης στεγανοποιητικών μάζας και επαλειφομένων στεγανοποιητικών κορυφαίας ποιότητας).
  3. Με την χρήση του πατενταρισμένου υλικού που χρησιμοποιούμε και λειτουργεί σαν τοίχος (ειδικά υαλωμένου στην μάζα του fiberglass και με πρόσθετη προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία – UV) έχουμε την δυνατότητα να αναπτύσσουμε με μεγάλη ευκολία ακόμα και το πιο ιδιόμορφο σχέδιο που καλύπτει τις ανάγκες και την φαντασία του πελάτη.
  4. Ο τρόπος κατασκευής ( fiberwall αντί κατασκευής καλουπιών με ξύλα) και τα πρωτοποριακά υλικά που χρησιμοποιούμε μας δίνουν την δυνατότητα να παραδίνουμε μια πισίνα συμβατικών διαστάσεων πλήρως έτοιμη σε περίπου 15 – 20 ημέρες κάτι που σε πολλές περιπτώσεις είναι ιδιαιτέρα σημαντικό για τον πελάτη.
  5. Οι δυνατότητες της πατέντας στο να μειώνουμε θεαματικά τον χρόνο παράδοσης (με ταυτόχρονη κορυφαία ποιότητα) μας δίνει την δυνατότητα να παραδίνουμε μια υπέροχη πισίνα στον πελάτη σε χαμηλότερο κόστος με κορυφαίας ποιότητας μηχανολογικά, φίλτρα και αντλίες.
  6. Η προτεινόμενη επικάλυψη του δαπέδου της πισίνας μπορεί να γίνει με βαφή, με ψηφίδα, με πατητή τσιμεντοκονία, αλλά και με χαλαζιακό χαλίκι. Το υλικό αυτό είναι εξαιρετικά ανθεκτικό και δεν χρειάζεται συντήρηση. Οποιαδήποτε από τις επικαλύψεις που αναφέραμε, ανάλογα με την επιλεγόμενη απόχρωση μπορεί να αντικατοπτρίζει το χρώμα του περιβάλλοντος δίνοντας μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα στο χώρο.
  7. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την πλήρη διαχείριση της κατασκευής και εκτέλεσης του έργου, από την επίβλεψη της εκσκαφής μέχρι την παράδοση σε πλήρη λειτουργία απαλλάσσοντας τον ιδιοκτήτη από τον συντονισμό του έργου και των διαφόρων τεχνικών.
  8. Τέλος, μια επίσης πρωτοποριακή ιδέα, μας δίνει την δυνατότητα να χρησιμοποιούμε ειδικούς διακοσμητικούς βράχους και βράχους καταρράκτες (από ειδικό πολυεστέρα και ζωγραφιστούς στο χέρι) που από κάτω τους κρύβουν το μηχανοστάσιο της πισίνας κάτι που μας γλυτώνει από υπόγεια, υγρασίες και φθορές δίνοντας ταυτόχρονα ένα ξεχωριστό χρώμα στο περιβάλλον.

 

X

Σας παρουσιάζουμε εν συντομία τα διάφορα στάδια κατασκευής αυτής της πρωτοποριακής πατέντας.

1. Χάραξη

haraxi

2. Εκσκαφή

exksafi

 

3. Εσχάρωση (μανδύας) στο περίγραμμα, όπου θα δεθεί ο ειδικός τοίχος – καλούπι από fiberwall

mandias-toixos mandias-toixos2

4. Δέσιμο του fiberwall στον οδηγό και στήριξη αυτού με πασσάλους αλουμινίου που διαθέτει (πίσω πλευρά)

desimo tou fiber mandias-toixos2

5. Κοψίματα για φώτα, skimmers, στόμια εισαγωγής και τοποθέτηση αυτών

 kopsimata kopsimata2 kopsimata3

6. Τοποθέτηση υδραυλικού δικτύου από μονοκόμματο, εύκαμπτο σωλήνα ‘’Spa-hose’’

topothetisi kaloupiou

7. Τοποθέτηση του συστήματος Adrias με το fiberwall (καλούπι). Πίσω ο σκελετός με τον οπλισμό και το ειδικό δίχτυ το οποίο συγκρατεί το ενισχυμένο μπετόν που θα ρίξουμε στο τοιχίο της πισίνας

topothetisi kai stirixi kaloupiou topothetisi kai stirixi kaloupiou1 topothetisi kai stirixi kaloupiou2

8. Σκυροδέτηση και επίστρωση μπετόν η οποία περνά κάτω από το fiberwall και δημιουργεί ένα ολοκληρωμένα στεγανό χώρο.

skyrodetisi skyrodetisi1       


 

 

X

Ειδικό επαλειφόμενο στεγανοποιητικό επάνω από το μπετόν

steganopoiisi1

Τελική επίστρωση με ειδική τσιμεντοκονία και κόκκους χαλαζία

steganopoiisi5

Λίανση της τσιμεντοκονίας με τριβείο

steganopoiisi2


 

Χτιστή εσωτερική σκάλα

steganopoiisi3


 

Ειδική επένδυση πυθμένα με:

steganopoiisi6

steganopoiisi7

ψηφίδα με σχέδιο

ψηφίδα

steganopoiisi8

Τσιμεντοκονία με κόκους χαλαζία

X