Interexperts
ENG / GR
Αναζήτηση
Αναζήτηση
ΕΣΠΑ

Top

Reservation

Ζητήστε συμβουλές
και βρείτε τη λύση

Ζητήστε συμβουλές
και βρείτε τη λύση

Ξενοδοχεία – Εστίαση - Δημόσια Κτίρια

 • Header
ΑΡΧΙΚΗ  > ΕΡΓΑ > Ξενοδοχεία – Εστίαση - Δημόσια Κτίρια
1. Προστασία από άλατα – ηλεκτρολυτική διάβρωση – σκουριά των υδραυλικών δικτύων και συσκευών (πύργοι ψύξης – εναλλάκτες – boilers –ατμολέβητες). Αυτόματη δοσομέτρηση χημικών (αντιμετώπιση λεγεωνέλλας)
X

AQUA SOFT ΙΙ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ ΝΕΡΟΥ ( ΔΙΑΣΠΑΣΤΗΣ ΑΛΑΤΩΝ )

Η ΝΕΑ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΥΦΑΛΜΥΡΑ ΝΕΡΑ

ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ – ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ – ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ – ΚΤΙΡΙΑ – ΟΙΚΙΕΣ

Προστατεύονται από τα άλατα, ηλεκτρόλυση και εστίες μικρόβιων - βακτηριδίων, σωλήνες, μπαταρίες - βρύσες, καζανάκια, τηλέφωνα ντους, boilers, ηλιακοί θερμοσίφωνες, πλυντήρια ρούχων και πιάτων, πλυντήρια ποτηριών, καφεμηχανές, μηχανές παγοκύβων, πισίνες, πύργοι ψύξης. Επίσης δεν κολλάνε τα άλατα στους τοίχους και στα μπάνια. Αυτό σημαίνει ότι χρησιμοποιούμε λιγότερα απορρυπαντικά και λιγότερες ανθρωποώρες εργασίας για καθαρισμούς.

ΣΤΑ BOILERS / ΕΝΑΛΛΑΚΤΕΣ

Δεν καταστρέφονται από τα άλατα και την διάβρωση και έτσι πολλαπλασιάζεται η διάρκεια ζωής τους. Προλαμβάνει δαπανηρές βλάβες (τρυπήματα, καμένες αντιστάσεις). Επιτρέπει το μέγιστο της απόδοσης τους. Γίνεται οικονομία ενέργειας γιατί οι μελέτες έδειξαν ότι πουρί πάχους 1 mm αυξάνει τον χρόνο μεταφοράς της ενέργειας μεταξύ δυο επιφανειών κατά 6-10% και την απαιτούμενη ενέργεια κατά 7-15%. Έτσι η χρήση του AQUA SOFT II φέρνει κέρδος σε χρόνο και ενέργεια (πετρέλαιο ή ηλεκτρικό ρεύμα). Σταματάει η ηλεκτρόλυση. Επίσης καταργείται η χρήση χημικών τα οποία είναι βλαβερά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΣΕ AIR-CONDITION (ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ – ΠΥΡΓΟΙ ΨΥΞΗΣ / ΤΣΙΛΛΕΡ)

Πλήρης αποκόλληση αλάτων. Ο συμπιεστής ψύχεται και εργάζεται σταθερά στο μέγιστο της απόδοσης του. Δεν δημιουργούνται προβλήματα στον πύργο ψύξης και στις σωληνώσεις.

ΣΕ ΥΔΡΟΨΥΚΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ-ΠΥΡΓΟΙ ΨΥΞΗΣ

Μετά την χρήση του ηλεκτρονικού επεξεργαστή AQUA SOFT II θα έχετε πιο αναλυτικά τα εξής αποτελέσματα:

Απομακρύνεται πλήρως το πουρί από το εσωτερικό των σωληνώσεων του κλειστού κυκλώματος, και των κυψελών με αποτέλεσμα να αποφεύγονται :

α) Η φθορά των κυψελών και η αντικατάσταση τους

β) Η διάβρωση των τοιχωμάτων, της λεκάνης και η οξείδωση.

γ) Το κόστος των χημικών καθαρισμών ( χημικά-εργατώρες ).

δ) Η διαχρονική φθορά των πύργων απο τους χημικούς καθαρισμούς

και ιδιαίτερα του εναλλάκτη.

ε) Η αυξημένη κατανάλωση ενέργειας από την μείωση απόδοσης

της ψυκτικής ικανότητας του κυκλώματος λόγω των επικαθήσεων

των αλάτων.

ΣΕ ΠΙΣΙΝΕΣ

Απομακρύνεται πλήρως το πουρί από το εσωτερικό των σωληνώσεων και του μηχανολογικού εξοπλισμού (αντλίες, ανακυκλοφορητές) με αποτέλεσμα να αποφεύγονται δαπανηρές βλάβες. Λόγω δε της απομάκρυνσης του ασβεστίου από τα τοιχώματα της λεκάνης της πισίνας, απομακρύνεται και η πρασινάδα (άλγη).

Βοηθάει στην διατήρηση της καλής οξύτητας του νερού (pΗ) και έχει σαν αποτέλεσμα την δραστική μείωση, έως 80%, των χημικών προσθέτων (Χλώριο, Υδροβρώμιο). Επίσης αυξάνεται το Redox περίπου 20% (μερικές φορές κατά πολύ περισσότερο) το οποίο είναι πολύ θετικό στην συμπεριφορά του νερού. Το νερό αποκτά μεταξένια υφή και κρυστάλλινη όψη γιατί μειώνεται δραστικά η θολότητα που προκαλούν το Ασβέστιο και το Μαγνήσιο, συν ότι τα αντηλιακά λάδια και κρέμες αντί να μένουν στην επιφάνεια και να δίνουν την αίσθηση κηλίδας εισχωρούν στην μάζα του νερού και συρρικνώνονται. Επίσης, λόγω της αύξησης του όγκου των αλάτων του ασβεστίου και μαγνησίου, βελτιώνεται κατά 100% η κατακράτηση τους από τα φίλτρα της πισίνας καθώς επίσης λόγω της συρρίκνωσης των αντηλιακών μέσα στην μάζα του νερού, βελτιώνεται και το φιλτράρισμα τους κατά 100%.

ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΠΟΤΗΡΙΩΝ ή ΠΙΑΤΩΝ

Με την τοποθέτηση της συσκευής θα δείτε τα εξής αποτελέσματα:

1) Μείωση περίπου 30% με 50% του απορρυπαντικού ή την μικρότερη επιτρεπτή δόση που ορίζει ο κατασκευαστής για πολύ μαλακό νερό (εξαρτάται και από την ποιότητα του απορρυπαντικού που χρησιμοποιείται).

2) Μείωση του στεγνωτικού έως και 80%.

3) Μείωση του χρόνου που απαιτείται για την θέρμανση του νερού έως και 30%.

4) Δεν απαιτούνται πρόσθετα αποσκληρυντικά στο νερό.

5) Όλες οι ανοξείδωτες επιφάνειες θα έχουν καθαρίσει σε ένα μήνα κατά μέσον όρο.

6) Οι αποχετεύσεις των πλυντηρίων δεν βουλώνουν διότι τα απόβλητα δεν περιέχουν κολλώδη συστατικά όπως είναι τα άλιωτα απορρυπαντικά και τα άλατα ασβεστίου και μαγνησίου με την συνηθισμένη τους μορφή.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Πολύ γρήγορη απόσβεση του μηχανήματος διότι έχετε άμεση μείωση:

1) του απορρυπαντικού

2) του στεγνωτικού

3) την κατάργηση εντελώς του αποσκληρυντικού

4) του κόστους συντήρησης του πλυντηρίου λόγω της φθοράς των αλάτων

5) και τέλος πολύ σημαντικό στην διαμόρφωση ενός καλύτερου, καθαρότερου και φιλικότερου περιβάλλοντος αφού μειώνουμε κατά πάρα πολύ τα απόβλητα που είναι βλαβερά και ρυπαίνουν το περιβάλλον.

ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ

Με την τοποθέτηση της συσκευής θα δείτε τα εξής αποτελέσματα:

1) Μείωση περίπου 30% με 50% του απορρυπαντικού ή την μικρότερη επιτρεπτή δόση που ορίζει ο κατασκευαστής για πολύ μαλακό νερό (εξαρτάται και από την ποιότητα του απορρυπαντικού που χρησιμοποιείται). Πληροφοριακά τα απορρυπαντικά περιέχουν α) καθαριστικό β) αποσκληρυντικό γ) μαλακτικό. Τα αποσκληρυντικά συνήθως περιέχουν φωσφορικά άλατα ή υπεροξείδιο του νατρίου. Τώρα που δεν χρειάζονται λόγω της ηλεκτρονικής επεξεργασίας του νερού μπορείτε να κατευθυνθείτε σε απορρυπαντικά που περιέχουν περισσότερο απορρυπαντικά στοιχεία σε αναλογία παρά αποσκληρυντικά όποτε θα μειώσετε ακόμα περισσότερο την δόση των απορρυπαντικών και κατά συνέπεια το κόστος πλυσίματος.

2) Δεν απαιτούνται πρόσθετα αποσκληρυντικά στο νερό.

3) Μείωση 50% ως και 100% του μαλακτικού (χρήση εάν θέλουμε μόνο για την μυρωδιά που αφήνει στα ρούχα – περισσότερο μαλακά ρούχα ακόμα και με μείωση 100% του μαλακτικού).

4) Μείωση του χρόνου που απαιτείται για την θέρμανση του νερού έως και 30%.

5) Όλες οι ανοξείδωτες επιφάνειες θα έχουν καθαρίσει περίπου σε ένα μήνα.

6) Στους κυλίνδρους κολλαρίσματος των σεντονιών τα σεντόνια δεν θα κολλάνε. Η ζωή τους θα είναι πολύ μεγαλύτερη διότι δεν σκληραίνουν(κόστος αλλαγής αρκετά μεγάλο).

7) Οι πρέσες σιδερώματος δεν βουλώνουν, και τα πανιά κρατάνε πολύ περισσότερο επειδή δεν έρχονται πλέον σε επαφή (μέσω των ρούχων που σιδερώνονται και τα έχουν επάνω τους) με άλιωτα απορρυπαντικά και άλατα.

8) Οι ατμολέβητες διατηρούνται σε πολύ καλή κατάσταση. Το μόνο που χρειάζεται να γίνεται, είναι μια φορά τον μήνα να ανοίγουν το βανάκι της στρατζιόνας στο κάτω μέρος να φεύγει η σαβούρα.

9) Οι αποχετεύσεις των πλυντηρίων δεν βουλώνουν διότι τα απόβλητα δεν περιέχουν κολλώδη συστατικά όπως είναι τα άλιωτα απορρυπαντικά και τα άλατα ασβεστίου και μαγνησίου με την συνηθισμένη τους μορφή.

10) Μειώνεται κατά πολύ ο χρόνος σιδερώματος που απαιτείται (κατά 30%), και το αποτέλεσμα είναι άψογο γιατί τα ρούχα είναι μαλακά.

2. Πόσιμο νερό (παγομηχανές, μηχανές καφέ, ψύκτες)
X

AQUA SOFT ΙΙ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ ΝΕΡΟΥ ( ΔΙΑΣΠΑΣΤΗΣ ΑΛΑΤΩΝ )

Η ΝΕΑ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΥΦΑΛΜΥΡΑ ΝΕΡΑ

ΣΕ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΦΕ

Δεν βουλώνoυv οι βαλβίδες και παροχές ζεστού νερού. Δεν επικάθονται άλατα στο εσωτερικό τους. Ελαχιστοποιούνται οι ανάγκες συντήρησης. Το νερό ζεσταίνεται πιο γρήγορα. Αισθητή είναι και η βελτίωση της οσμής και γεύσης του καφέ.

4 σημάδια που θα καταλάβει κάποιος γιατί μια μηχανή καφέ λειτουργεί πιο καλά:

1) Μετά από 2 – 3 φορές λειτουργίας (δηλαδή 2 – 3 καζάνια νερό), θα παρατηρήσουμε ότι από την παροχή ζεστού νερού που παίρνουμε για τα ροφήματα, βγαίνουν και νιφάδες αλάτων. Αυτό συμβαίνει πιο πολύ στην επαρχία που έχουν πιο μεγάλο πρόβλημα από ότι η Αθήνα.

2) Μετά από περίπου 5 μέρες χρήσης της μηχανής παρατηρούμε ότι το νερό χρειάζεται περίπου 10% λιγότερο χρόνο για να θερμανθεί.

3) Ο καφές βγαίνει πιο δυνατός ( πικρός ) και με πιο έντονη μυρωδιά, ενώ το καϊμάκι διατηρείται για διπλάσιο χρόνο.

4) Η μηχανή κατά την ώρα της λειτουργίας της κάνει πιο ήπιο θόρυβο γιατί έχουν ξεβουλώσει οι βαλβίδες, τα σωληνάκια και τα μπέκ ενώ κατά την ετήσια επιθεώρηση δεν παρατηρούνται άλατα στο εσωτερικό του.

ΣΕ ΜΗΧΑΝΕΣ ΠΑΓΟΚΥΒΩΝ ( Κυρίως με σύστημα ψεκασμού)

Δεν βουλώνουν οι παροχές νερού. Το νερό παγώνει πιο γρήγορα. Καλύτερη ποιότητα στα παγάκια. Αύξηση της παραγωγής μέχρι 50% σε βάρος, και σε τέτοιο όγκο στον πάγο όπως προδιαγράφεται από τον κατασκευαστή της μηχανής.

Μετά την εγκατάσταση του AQUASOFTII, στην παροχή του νερού και όταν αρχίσει η παραγωγή σε παγάκια θα τα δούμε να βγαίνουν λιγότερο διαφανή, πιο γαλακτερά και σαν μισοφαγωμένα. Αυτό είναι αποτέλεσμα της αποκόλλησης από τα τοιχώματα των αλάτων τα οποία με την μορφή σκόνης εγκαθίστανται μέσα στους παγοκύβους. Μετά από 2-3 ημέρες μπορεί να διαπιστώσετε μείωση της παραγωγής, μέχρι 50% και παγάκια με λειψό σχήμα που λειώνουν πιο γρήγορα, στο 1/3 του χρόνου. Αυτό δικαιολογείται από την παρουσία του επί πλέον μέχρι και 200% Ασβεστίου σε μορφή σκόνης ή νιφάδων.

Τα ακριανά μπέκ θα έχουν μια μείωση της παροχής τους μέχρι και 80%. Αυτό συμβαίνει διότι δέχονται την μεγαλύτερη ποσότητα των αλάτων που αποκολλούνται. Είναι πρακτικό εάν βουλώσουν να τα βγάλετε και να τα καθαρίσετε.

Η λεκάνη που μαζεύει τα υπόλοιπα νερά του ψεκασμού θα ασπρίσει στον πάτο της από την σκόνη των αλάτων που συσσωρεύεται στο σημείο αυτό. Την σκόνη αυτήν μπορείτε να την μαζέψετε πολύ εύκολα με ένα νωπό πανάκι (τύπου Wetex). Αυτό μπορεί να χρειαστεί να γίνεται μέχρι και 3 – 4 φορές έως ότου να καθαριστεί η παγομηχανή τελείως.

3. Αφαλάτωση (αντίστροφη όσμωση από υφάλμυρο και θαλασσινό νερό)
X

 

Φιλτράρισμα με την μέθοδο της αντίστροφης όσμωσης

(REVERSE OSMOSIS)

Σύντομη εξήγηση του αποτελέσματος

Από νερό χαμηλής ποιότητας ή μη πόσιμο (ή ακόμα και από θαλασσινό νερό) με μια συσκευή που λειτουργεί με την μέθοδο της ‘’Αντίστροφης Όσμωσης’’ παίρνουμε ‘’Πόσιμο Καθαρότατο Νερό’’ . Το νερό αυτό είναι απαλλαγμένο από τα ανεπιθύμητα στοιχεία που μπορεί να έχει ο υδροφόρος ορίζοντας της κάθε περιοχής.

Συνήθεις ερωτήσεις

Τι είναι η ‘’αντίστροφη όσμωση’’;

Η αντίστροφη όσμωση, είναι γνωστή ως η ανώτερη δυνατή φίλτρανση (η τελειότερη), από την βιομηχανία τεχνολογίας καθαρισμού νερού. Η αντίστροφη όσμωση (RO – ReverseOsmosis) αναπτύχθηκε στα τέλη του 1950 με την συνδρομή της Αμερικανικής Κυβέρνησης, ως μέθοδος αφαλάτωσης θαλασσινού νερού και μετατροπή του σε πόσιμο. Σήμερα, το σύστημα αντίστροφης όσμωσης είναι αποδεκτό ως η τελειότερη λύση καθαρισμού και φιλτραρίσματος νερού. Χρησιμοποιήθηκε επίσης για το πότισμα των φυτών, καθώς και από πολλές βιομηχανίες που απαιτούν εξαιρετικά καθαρό νερό.

Τώρα αυτή η εξελιγμένη τεχνολογία είναι πλέον διαθέσιμη στα σπίτια και στα γραφεία για παραγωγή πόσιμου νερού με πολύ μικρό κόστος.

Ποια είναι η αρχή λειτουργίας της αντίστροφης όσμωσης κατά την φυσική;

Το φαινόμενο της όσμωσης εμφανίζεται όταν καθαρό νερό ή μια αραιή αλατούχος διάλυση που βρίσκεται στην μια πλευρά μιας ημιπερατής μεμβράνης περνάει μέσω αυτής της μεμβράνης σε μια υψηλότερης συγκέντρωσης αλατούχο διάλυση που βρίσκεται στην άλλη πλευρά της.

Το φαινόμενο της όσμωσης εμφανίζεται στην εικόνα 1. Μια ημιπερατή μεμβράνη τοποθετείται μεταξύ δύο διαμερισμάτων. "Ημιπερατή", σημαίνει ότι η μεμβράνη είναι διαπερατή σε μερικά είδη, και μη διαπερατή σε άλλα. Υποθέστε ότι αυτή η μεμβράνη είναι διαπερατή στο ύδωρ, αλλά δεν είναι στο αλάτι. Κατόπιν, τοποθετούμε ένα αλατούχο διάλυμα σε ένα διαμέρισμα και το καθαρό νερό στο άλλο διαμέρισμα. Η μεμβράνη θα επιτρέψει μόνο στο νερό να διαπεράσει δια μέσω της στην άλλη πλευρά που βρίσκεται το αλατούχο διάλυμα. Το αλάτι δεν μπορεί να περάσει προς την πλευρά του καθαρού νερού.

Κατ’ αυτόν τον θεμελιώδη κανόνα της φύσης, αυτό το σύστημα θα προσπαθήσει να φθάσει στην ισορροπία. Δηλαδή θα προσπαθήσει να φθάσει στην ίδια συγκέντρωσηκαι στις δύο πλευρές της μεμβράνης. Ο μόνος πιθανός τρόπος να επιτευχθεί η ισορροπία είναι το νερό να περάσει από το καθαρό διαμέρισμα νερού στο διαμέρισμα με το διάλυμα υψηλής περιεκτικότητας αλατιού, για να αραιώσει το αλατισμένο διάλυμα.

Στην εικόνα 1 επίσης δείχνει ότι η όσμωση μπορεί να προκαλέσει μια άνοδο στο ύψος της στήλης του αλατισμένου διαλύματος. Αυτό το ύψος θα αυξηθεί έως ότου η πίεση της στήλης του αλατισμένου διαλύματος είναι τόσο υψηλή που η δύναμη αυτής της υδάτινης στήλης σταματά τη ροή του νερού. Το σημείο ισορροπίας αυτού του ύψους της υδάτινης στήλης (του αλατούχου διαλύματος), σε σχέση με την πίεση του νερού ενάντια στη μεμβράνη, είναι η ‘’οσμωτική πίεση’’.

Εάν μια δύναμη εφαρμόζεται σε αυτήν την στήλη του αλατισμένου διαλύματος, η κατεύθυνση της ροής του νερού μέσω της μεμβράνης μπορεί να αντιστραφεί. Αυτό είναι η βάση της αντίστροφης όσμωσης. Σημειώστε ότι αυτή η ροή παράγει ένα καθαρό νερό από την αλατισμένη διάλυση, δεδομένου ότι η μεμβράνη δεν είναι διαπερατή στο αλάτι.

Εικόνα 1.

FOTO OSMOTIKIS DIADIKASIAS

Τι είδους ακαθαρσίες μπορεί ένα σύστημα αντίστροφης όσμωσης να αφαιρέσει από το νερό;

Το σύστημα νερού αντίστροφης όσμωσης σας προστατεύει από ακαθαρσίες του νερού που επηρεάζουν την υγεία σας όπως βαρέα μέταλλα, μόλυβδο, άλατα, χλώριο, χημικά, λιπάσματα, παθογόνους μικροοργανισμούς, ιούς, βακτηρίδια ακόμα και από ραδιενεργά απόβλητα.

 

Το σύστημα αντίστροφης όσμωσης είναι η πιο αποτελεσματική λύση για καθαρό και φιλτραρισμένο νερό. Μπορεί να φιλτράρει νερό χρησιμοποιώντας ειδικές μεμβράνες τεχνολογίας 0,0001 – 0,001 μίκρο (microns– εκατομμυριοστά του μέτρου). Αυτή η τεχνολογία χρησιμοποιείται και για την εμφιάλωση νερού. Επίσης αυτή η τεχνολογία είναι ικανή για την αφαλάτωση του θαλασσινού νερού και την μετατροπή του σε πόσιμο.

 

4. Πότισμα με υφάλμυρο νερό
X

 

Η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΚΛΗΡΩΝ ΚΑΙ ΥΦΑΛΜΥΡΩΝ ΝΕΡΩΝ ΣΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ

 

Ο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ ΝΕΡΟΥ AQUASOFTII

( ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ )

 

Η ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ – 100%ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ

ΑΡΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΘΡΕΨΗ ΤΩΝ ΦΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΕΝΔΡΩΝ

POTISMA APO GEOTRISI STO MARATHONA ME AQUA SOFT II

Πότισμα με υφάλμυρο νερό 4.000μς/cm στο Μαραθώνα

 

AQUA SOFT ΙΙ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ ΝΕΡΟΥ ( ΔΙΑΣΠΑΣΤΗΣ ΑΛΑΤΩΝ )

Η ΝΕΑ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΥΦΑΛΜΥΡΑ ΝΕΡΑ

 

 • ΟΡΙΣΤΙΚΗΛΥΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΛΑΤΩΝ ΣΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ (ΣΤΑΛΑΚΤΕΣ-ΜΠΕΚ)
 • 100% ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ
 • ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
 • ΕΥΚΟΛΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ
 • 5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΣΤΙΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ
 • ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ 90 ΗΜΕΡΩΝ
 • ΕΦΗΡΜΟΣΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΕΥΠΕΡΗΧΟΥΣ
 • ΔΙΑΡΚΕΙΑΖΩΗΣ 20-30 ΧΡΟΝΙΑ
 • H MONH ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΕΝΤΑ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ, ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
 • ΜΕΛΕΤΗ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ ΜΕ ΥΦΑΛΜΥΡΑ ΝΕΡΑ
 • ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, ΧΩΡΟΥΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ,ΝΑΥΤΙΛΙΑ, ΚΗΠΟΥΣ-ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ : ( ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΕΣ ΜΕΓΑΡΩΝ-ΛΑΚΩΝΙΑΣ-ΚΡΗΤΗΣ-ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, ΑΝΘΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΕΣ ΒΟΡ. ΕΛΛΑΔΟΣ-ΜΑΡΑΘΩΝΑ, ΓΕΩΠΟΝΟΙ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ

ΚΗΠΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΛΩΠΙΣΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ - ΚΗΠΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ-ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ Κ.Λ.Π.

( ΣΥΣΤΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ )

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΝΕΡΟΥ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΟΤΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΩΤΡΗΣΗ η ΤΟ ΠΗΓΑΔΙ ΣΑΣ ΜΕ ΥΦΑΛΜΥΡΟ ΝΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 10.000 μς/cm ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΤΕ ΚΑΘΕΤΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΝΕΡΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΟΤΙΖΕΤΕΜΕ ΤΟ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΜΕΝΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΑΦΑΛΑΤΩΣΗΣ ΕΓΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ ΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ ΝΕΡΟΥ AQUA SOFT II

 

pdf small AQUA SOFT II ΝΕΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΓΙΑ ΠΟΤΙΣΜΑ ΣΕ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

pdf small AQUA SOFT II ΕΚΘΕΣΗ ΕΚΘΕΣΗ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

pdf small AQUA SOFT II ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΠΟΤΙΣΜΑ ΜΕ ΥΦΑΛΜΥΡΑ ΝΕΡΑ

 

5. Βιολογικός καθαρισμός
X

 

Ο ιδανικός τρόπος για καθαρό νερό

Ο πλήρης βιολογικός καθαρισμός υγρών αποβλήτων για 4 - 50 κατοικιών. Μια βέλτιστη λύση για νέα κτήρια και για αναβάθμιση παλαιών συστημάτων.

 

 • Βέλτιστη απόδοση καθαρισμού μέσω επιπλέοντος συστήματος καθαρισμού
 • Γρήγορη, απλή εγκατάσταση μέσω προ-συναρμολογημένης κατασκευής
 • Προγραμματισμένο ηλεκτρονικό σύστημα για οποιαδήποτε κατοικία 4-50 κατοικιών
 • Ασφαλές και απλό στο χειρισμό
 • Μόνο 1 φορά απαιτούμενη συντήρηση
 • Ώριμη, αξιόπιστη τεχνολογία χειρισμού με υπολογιστή
 • Έλεγχος όλων των συνδεδεμένων εξαρτημάτων
 • Τεκμηρίωση των τελευταίων 495 καταστάσεων λειτουργίας
 • Απλή φιλική για το χρήστη λειτουργία

 

Η οικονομική λύση για εγκατάσταση βιολογικού καθαρισμού SBR

 

Επιπλέουσα μονάδα αντλιών (αερισμού, λάσπης και καθαρού νερού) που συνδέεται με κιβώτιο καλωδίωσης, σύστημα καλωδίων.
Διαχειριστική βάση στήριξης γρήγορης τοποθέτησης, σωλήνας βύθισης για την εισροή και εκκένωση λάσπης, διακοπή επίπλευσης με ρυθμιστή στάθμης.

 

Ευφυής χειρισμός μέσω υπολογιστή με λειτουργεία εξοικονόμησης ενέργειας.

 

Ο χειρισμός ρυθμίζει τη διαδικασία καθαρισμού σύμφωνα με την στάθμη των υγρών λυμμάτων στο σύστημα.
Η φάση αποταμίευσης ενεργοποιείται αυτόματα όταν η στάθμη των υγρών λυμμάτων είναι χαμηλή.

H φάση διακοπής ενεργοποιείται στην περίπτωση απουσίας κατοίκων όταν η φάση αποταμίευσης επαναλαμβάνεται. Σε αυτήν τη φάση αυξάνεται η ανταλλαγή υγρών μεταξύ του αντιδραστήρα και της δεξαμενής προ-καθαρισμού, προκειμένου να εξασφαλιστεί η βακτηριακή ζωή.

 

Για νέες εγκαταστάσεις και για την αναβάθμιση παλαιών συστημάτων με μια η περισσότερες δεξαμενές.

 

Η επιλογή της συσκευής χειρισμού:

 

Οι διακόπτες ελέγχου είναι εγγυημένα υψηλής ποιότητας. Η επιλογή του κάθε διακόπτη διαφέρει ανάλογα με το μέγεθος της εγκατάστασης.

 

Βασικός εξοπλισμός και λειτουργίες όλων των συσκευών ελέγχου:

 

 • Θυληκός συνδετήρας για σύνδεση καλωδίων συστημάτων
 • Καλώδιο κεντρικών αγωγών με προστατευτικό πώμα επαφών
 • Φωτεινή οθόνη υγρών κρυστάλλων (LED)
 • Αναφορά όλων των βημάτων τρέχουσας επεξεργασίας
 • Αναφορά κύκλων, χρονική αναφορά υπόλοιπου κύκλου πλύσης
 • Ένδειξη ειδοποιήσεων και προβλημάτων σε σαφή γλώσσα
 • Αναφορά συνολικού χρόνου λειτουργίας για κάθε εξάρτημα
 • Αναφορά χρόνου λειτουργίας των τελευταίων 52KW για κάθε εξάρτημα
 • Μνήμη των τελευταίων 495 γεγονότων μετατροπής
 • Μνήμη των τελευταίων 10 βλαβών
 • Μνήμη διακοπής ρεύματος
 • Οπτικός και ακουστικός συναγερμός
 • Πρόγραμμα δοκιμαστικής λειτουργίας για όλα τα εξαρτήματα
 • Δυνατότητα χειροκίνητης έναρξης μέσω πληκτρολογίου

 

Τα πλεονεκτήματα του Interosmo:

 

 1. Βέλτιστη απόδοση καθαρισμού
 2. Ο βυθιζόμενος ανεμιστήρας εξασφαλίζει σε κάθε εισροή λυμάτων, οξυγόνο σταθερής ποσότητας.
 3. Οι επιπλέουσες καταδυόμενες αντλίες παρεμποδίζουν τα αιωρούμενα λύματα λάσπης κατά την εκκένωση καθαρού ύδατος.
 4. Η εγκατάσταση του συστήματος καθαρισμού γίνεται γρήγορα, με λίγες κινήσεις.
 5. Έτοιμο σύστημα καλωδίωσης, με πρίζα συνήθους οικίας των προβλεπόμενων 30μΑ. Ο διακόπτης βλάβης ρεύματος επαρκεί.
 6. Πλήρως αυτόματη λειτουργία αποταμίευσης για μικρές ποσότητες ροής νερού.
 7. Αυτόματη λειτουργία διακοπών για μειωμένη ροή νερού παρατεταμένης διάρκειας.
 8. Κατοχυρωμένη, αξιόπιστη εφαρμοσμένη τεχνική ελέγχου.
 9. Δυνατότητα μετάδοσης στοιχείων με SMS για πλήρως αυτόματη εξ' αποστάσεως επίβλεψη των εγκαταστάσεων καθαρισμού.

 

sbs

 

 

6. Πισίνα – μηχανολογικός εξοπλισμός – φίλτρανση – αυτόματη δοσομέτρηση χλωρίου – pH minus
X

Πισίνα – μηχανολογικός εξοπλισμός – φίλτρανση – αυτόματη δοσομέτρηση χλωρίου – pH minus - εργασίες στεγανοποίησης και τελικής επιφάνειας πισίνας - εγκατάσταση πλήρους ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού

 ΠΕΔΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

Κατοικίες
Ξενοδοχεία – Εστίαση - Δημόσια Κτίρια
Βιομηχανία- Δημοτικές Επιχειρήσεις Ύδρευσης-Αποχέτευσης
Ναυτιλία
Καλλιέργειες – Άρδευση